Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 33€  – Έκπτωση 5% για πληρωμή με πιστωτική κάρτα – Δώρο συλλεκτική κούπα για παραγγελίες άνω των 60€

P For Pelion

Ανάρπαστα σε όλο τον κόσμο τα φυσικά καλλυντικά από το Πήλιο

Μια εταιρεία με έδρα το Πήλιο έχει μαγέψει με τα προϊόντα της ολόκληρο τον κόσμο, αφού κάθε παρτίδα από τα φυσικά καλλυντικά της γίνεται ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες. 

Τα προϊόντα της P for Pelion είναι το αποτέλεσμα των αδιάκοπων προσπαθειών της να μετουσιώσει όλο τον πλούτο της πηλιορείτικης φύσης και να τον χωρέσει σε ένα μπουκάλι. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα Φυσικά Προϊόντα  της, που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Μέσα σε λίγο διάστημα τα προϊόντα της βρίσκονται στις καρδιές τόσων γυναικών που πραγματικά τα έχουν λατρέψει. 

Είναι οι συσκευασίες τους, οι μυρωδιές τους και η αποτελεσματικότητα τους που τα έχουν κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής φροντίδας χιλιάδων γυναικών. 
Μια εντυπωσιακή Βολιώτισσα, μάλιστα, φιγουράρει στα social media της  P for Pelion σαν brand ambassador της εταιρείας. Είναι η Ράνια Σαραγανίδα, γνωστή και ως @raniasar στο instagram η οποία δείχνει να απολαμβάνει και αυτή τα προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στον Νομό μας.

Η εταιρεία που διαφημίζει ακόμα και με το όνομα της, ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, που έχουμε την τύχη να βρίσκεται δίπλα μας, το μαγευτικό βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο.

Τα προϊόντα της P for Pelion μπορείτε να τα βρείτε στο pforpelion.gr , στο Facebook, στο instagram και, βέβαια, σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Thenewspaper.gr