1€ με BOX NOW για παραγγελίες κάτω των 33€ |Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 33€ | Έκπτωση 5% για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή PayPal

Είπαν για μας

Σχόλια & κριτικές

PĒLION Club

10% έκπτωση για πάντα

Blog

Συμβουλές ομορφιάς

Σημεία Πώλησης

Καταστήματα

Είσοδος / Εγγραφή

Ο λογαριασμός μου

Search

Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν πίνεις νερό με το που ξυπνάς

Όταν ξυπνάς το πρωί, έχουν μεσολαβήσει πολλές ώρες από τότε που έφαγες ή ήπιες νερό. Είναι σαν να έχεις μείνει νηστική και αφυδατωμένη για 8 και βάλε ώρες μέσα στην ημέρα. Το ότι κοιμόσουν δεν αλλάζει κάτι. Όσο λοιπόν απαραίτητο είναι να φας πρωινό, άλλο τόσο είναι να πιεις νερό. Μια συνήθεια που πρέπει να θέσεις ως προτεραιότητα με το που ανοίξεις τα μάτια σου, για τους εξής 5 πολύ συγκεκριμένους λόγους:

Θα ενυδατωθείς

Όπως έγραψα και παραπάνω η απόχη από το να πίνεις νερό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απαιτεί αναπλήρωση υγρών ώστε να επέλθει η ισορροπία στον οργανισμό. Το σώμα σου διψάει κι ας μην το καταλαβαίνεις.

Θα ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου

Ένα ποτήρι παγωμένο νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι αυξάνει το μεταβολισμό σου μέχρι και 24%!

Αν πιεις νερό, θα φας λιγότερο

Σύμφωνα με μία έρευνα τα άτομα που ξεκινούν τη μέρα τους μ’ ένα ποτήρι νερό και πίνουν ένα ακόμα πριν το κάθε γεύμα, τρώνε λιγότερο κι αυτό γιατί αισθάνονται έναν σχετικό κορεσμό. Δοκίμασέ το.

Θα αποτοξινωθείς

Το νερό ως γνωστόν καθαρίζει τον οργανισμό μας από τις τοξίνες. Ειδικότερα το πρωί πριν οτιδήποτε άλλο καθαρίζει το παχύ έντερο και βοηθάει τα νεφρά να λειτουργήσουν ακόμα καλύτερα.

Θα έχεις περισσότερη διαύγεια

Κι αυτό γιατί ο εγκέφαλος όταν είναι ενυδατωμένος λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη. Το νερό είναι ο καλύτερος σύμμαχος του νου σου, ο οποίος επηρεάζεται αρνητικά όταν αισθάνεσαι δίψα. Χωρίς αυτό, οι πονοκέφαλοι, η κόπωση, η έλλειψη συγκέντρωσης σε πλήττουν πιο εύκολα.