Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 33€  – Έκπτωση 5% για πληρωμή με πιστωτική κάρτα – Δώρο συλλεκτική κούπα για παραγγελίες άνω των 60€

P For Pelion

P for Pelion, κάνουμε τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο

Αγαπάμε τη φύση και ειδικότερα λατρεύουμε τη φύση του Πηλίου. 

Είναι ένας ευλογημένος τόπος που ευδοκιμούν χιλιάδες βότανα, με μοναδικές ιδιότητες για το σώμα μας.

Αυτή ήταν η έμπνευσή μας. 

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε 100% φυσικά καλλυντικά, αξιοποιώντας τα βότανα του Πηλίου, ώστε να κάνουμε τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.

Δημιουργούμε προϊόντα που θες να τα μυρίζεις, να τα χρησιμοποιείς και να μαγεύουν τις αισθήσεις σου, καθημερινά.

Ένα υπέροχο, λαμπερό πρόσωπο και ένα υγιές σώμα, με λείο, μεταξένιο δέρμα, μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αυτοεκτίμησή μας και να μας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Η ομορφιά είναι στη φύση μας.

Η πρώτη μας σκέψη ήταν να δημιουργήσουμε καλλυντικά που θα χρησιμοποιούμε πρώτα εμείς και τα παιδιά μας. Θα είναι απολύτως φυσικά και θα τα κλείσουμε σε συσκευασίες που θα μας αρέσει να στολίζουν και να διακοσμούν το μπάνιο μας.

Μετά από 7 χρόνια συνεχίζουμε να τηρούμε αυτή την υπόσχεση.

Συλλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, εξελίσσουμε διαρκώς τις συνταγές μας, επιλέγουμε υψηλής αισθητικής συσκευασίες, τα αναμιγνύουμε όλα αυτά με μπόλικη αγάπη και ταπεραμέντο για την ομορφιά και το ευ ζην και σας παρουσιάζουμε απλά ότι καλύτερο έχετε δοκιμάσει ποτέ στο δέρμα σας.