Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 33€  – Έκπτωση 5% για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, PayPal

P For Pelion

Ευχαριστούμε Giveaways Greece!

Εσύ γνωρίζεις την P for Pelion; Αν όχι, συνέχισε να διαβάζεις γιατί πρόκειται να σου παρουσιάσουμε μία ξεχωριστή ελληνική εταιρεία.

Η P for Pelion σύλλεξε όλα εκείνα τα ευεργετικά στοιχεία από τη Φύση του Πηλίου που μπορούν να σου προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και δημιούργησε την κρέμα G.o.a.t (Greatest Of All Time). Το “G.o.a.t” βέβαια έχει διττή σημασία, καθώς βασικό συστατικό της κρέμας είναι το 100% βιολογικό γάλα κατσίκας, που έρχεται να αντικαταστήσει τη χρήση νερού. Όπως εξηγεί και η εταιρεία, οι λόγοι που προτιμήθηκε η χρήση του κατσικίσιου γάλατος είναι ιδιαίτεροι, αφού μεταξύ άλλων τα οφέλη που παρέχει το γάλα κατσίκας είναι: η εύκολη απορρόφησή του από τον οργανισμό, η φροντίδα του υγιούς δέρματος, η ανακούφιση της ξηροδερμίας, του εκζέματος και της ψωρίασης. Έχει επίσης θρεπτικά στοιχεία που είναι πολύ φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και υποαλλεργικά.

Η ενυδατική αυτή κρέμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. Με την εγγύηση πως είναι απαλλαγμένη από στοιχεία όπως Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates, αλλά φτιαγμένη από αγνά βιολογικά υλικά, έρχεται να προσφέρει 24ωρη βαθιά ενυδάτωση του προσώπου σου.

Ένα δεύτερο προϊόν -που όμως είναι limited edition εξαιτίας της περιορισμένης χρονικά ανθοφορίας του βαλσαμόχορτου- είναι το βαλσαμέλαιο με 100% βιολογικό λάδι Πηλίου. Παράγεται από την ανάμειξη των ανθέων του σπαθόχορτου με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Μεταξύ των θεραπευτικών του ιδιοτήτων είναι: θεραπεία εγκαυμάτων, ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων, αποκατάσταση πληγών, θεραπεία σε πόνους αρθρώσεων και μυών, αιμορροΐδες, ραγάδες κ.ά..

Πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρουμε πως τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα και οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Ακόμα, όπως αναφέρεται στο site, με κάθε συσκευασία της P for Pelion που φέρει το χαρακτηριστικό ξύλινο καπάκι, μέρος των εσόδων δίνονται σε δράσεις ανάπλασης του δάσους του Πηλίου.

Έχουμε λοιπόν μία ελληνική εταιρεία που χρησιμοποιεί 100% βιολογικά, ελληνικά υλικά από τις πλαγιές του Πηλίου και ταυτόχρονα έχει σπουδαία οικολογική δράση!

Δεν ξέρουμε αν σας πείσαμε ακόμα, πάντως εμείς πρόκειται να τα δοκιμάσουμε σύντομα!

Giveaways Greece